Workshops kleurenanalyse

Wie eenmaal een workshop kleurenanalyse gedaan heeft, raakt verliefd op kleuren, op combineren, op mode.


Workshop Persoonlijke kleurenanalyse, Stijl en Make-up.

Samen met jou ontdekken wij jouw mooiste zelf. Met een persoonlijke kleurenanalyse. Kleuren hebben een tint, deze kunnen warm of koel zijn. Een warme tint heeft een geel basis, een koele tint heeft een blauwe basis. Denk aan een warme oranje rood of een koel blauwe rood. De een geeft je gezicht licht, de andere schaduw. Door samen met de verschillende kleuren paletten te werken, komen wij tot jouw mooiste kleuren pallet. Deze vormt de basis voor je nieuwe aankopen, of het opruimen van je eigen garderobe.

In het leven verandert er veel. Dat geldt ook voor de kleding die je graag draagt en de kleuren die je goed staan. Als je ouder wordt verandert ook je voorkeur voor te dragen kleding, ook je zakelijke omgeving verandert je keuzes. Een kleurenanalyse toont welke jouw dominant kleuren zijn. Deze worden gedragen met zachtere kleuren vanuit jouw kleuren pallet om jouw optimale kleur advies samen met jou vast te stellen. Een kleurenanalyse werkt bij iedereen en je zult er fantastisch uitzien !

Je unieke Stijl
Je unieke stijl, van de manier waarop je je haar, make-up en je kleding draagt tot de manier waarop je beweegt, weerspiegelen je levensstijl. Dit wordt bepaald door je persoonlijkheid. Stijladvies in plaats van het veranderen van je eigen persoonlijkheid zal je helpen om meer vertrouwen in de keuze van je kleding te bereiken. Geen twee vrouwen zullen exact dezelfde kleuren, grootte, vorm, omvang, proporties, persoonlijkheid of portemonnee hebben. Met een Stijl advies leer je welke stijlen en kleuren van kleding het best bij je passen en het mooiste zijn voor jouw proporties, stijl persoonlijkheid en levensstijl.

Make-up kleuren palet
Tijdens de kleuranalyse hebben wij ontdekt wat jouw uniek kleuren pallet is. Deze kleuren hebben wij ook gebruikt voor jouw kleding kleur en stijl advies. Om al deze elementen samen te brengen en compleet te maken, is er ook aandacht nodig voor je persoonlijke make-up kleuren pallet.

Persoonlijk kleurenanalyse, stijl en make-up advies werkt meestal door tot in de garderobekast.
Heb je zelf nog goede kleding die je niet meer draagt en wel met anderen zou willen ruilen ? Omdat mode verder gaat dan alleen kleding, bied ik ook  de gelegenheid om bijvoorbeeld riemen, tassen, schoenen, hoeden, sieraden onderling te ruilen. kleding ruilen biedt een bron van inspiratie. Je kunt je ervaring ( mode- levenservaring ) delen met dames die ook bezig zijn met lifestyle processen en veranderingen. Wat ben jij bereid te delen of ruilen?

13.00 Welkom

13.15 – 14.00 Uitleg en experimenteren over kleuren

14.00 – 15.00 Uitleg en experimenteren over kleding stijl en make-up kleuren.

15.00 – 15.15 Pauze

15.15 – 16.00 Onderling kleding ruil, samen kijken wij de kleuren pallet van elkaar ! bij wie past jouw kledingstuk ? 

Prijs : 65,00 euro

Minimal aantal personen 4, maximaal 12 personen. Wij werken samen dus neem je vriendinnen mee!

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Sheena Chapman. Kleuren zijn mijn passie!

Kleuren weerspiegelen onze diepste gevoelens en emoties.
Sheena Chapman.
Gecertificeerd Colour me Beautiful image consultant. www.kleuradvies-kleurconsulente.nl
Kleuren specialist sinds 2009
Personal kleuren - stijl consultant - Visagist - Yoga Balance - Body in Movement Fitness.
Kleuren workshops - Lichter leven met je garderobe.
Kleding ruil middagen.
Sheena is afgestudeerd als;
Mode en kleding ontwerpster / naaister. London UK.
Fitness instructrice en Yoga lerares.
Visagie en huid verzorging.
Revalidatie.
In mijn carrière heb ik gewerkt als een kleding ontwerpster, naaister en brei patroon ontwerpster in London UK. Vanaf jonge leeftijd heb ik alles zelf gemaakt, mijn fascinatie voor kleding, textiel en kleuren is nog steeds mijn grote liefde. Stoffen, kleuren, stijlen, oude, nieuwe en vintage kleding zijn mijn passie !
In mijn mid 20's ben ik ook opgeleid als fitness instructrice, mijn diep gewortelde liefde voor beweging is altijd bij mij geweest. Nu ik boven de 50 ben doe ik dagelijks yoga.

Sheena Chapman  Engels / Ierse geboren in London UK. Nederland is thuis sinds 1989. Ik ben gezegend met twee (nu volwassen) kinderen.

Graag help ik ook jou beter met kleuren te communiceren.


Sheena