Over mij

Kleuren zijn mijn passie

Kleuren weerspiegelen onze diepste gevoelens en emoties.
Sheena Chapman.
Gecertificeerd Colour me Beautiful image consultant
Kleuren specialist sinds 2009
Personal kleuren - stijl consultant - Visagist - Yoga Balance - Body in Movement Fitness.
Kleuren workshops - Lichter leven met je garberobe.
Kleding ruil middagen.
Sheena is afgestudeerd als;
Mode en kleding ontwerpster / naaister. London UK.
Fitness instructrice en Yoga lerares.
Visagie en huid verzorging.
Revalidatie.
In mijn carriere heb ik gewerkt als een kleding ontwerpster, naaister en brei patroon ontwerpster in London UK. Vanaf jonge leeftijd heb ik alles zelf gemaakt, mijn fascinatie voor kleding, textiel en kleuren is nog steeds mijn grote liefde. Stoffen, kleuren, stijlen, oude, nieuwe en vintage kleding zijn mijn passie !
In mijn mid 20's ben ik ook opgeleid als fitness instructrice, mijn diep gewortelde liefde voor beweging is altijd bij mij geweest. Nu ik boven de 50 ben doe ik dagelijks yoga. Beweging in het leven is een van de meest belangrijk voorwaarden om gezond te blijven. Beweging niet alleen in het lichaam maar ook in de mind. Verandering brengt nieuwe kansen en ervaringen, als we open staan voor verandering en nieuwe kansen omarmen, worden we vitaler en gelukkiger. 
Kleuren, kleding,en onze persoonlijke stijl weerspiegelen onze aan het wereld. Onze natuurlijke schoonheid komt van binnen uit. Kleuren versterken, communiceer en complimenteer je levens energie en spiegel deze uitstraling aan de wereld.

Sheena Chapman  Engels / Ierse geboren in London UK. Nederland is thuis sinds 1989. Ik ben gezegend met twee (nu volwassen) kinderen.

Graag help ik ook jou beter met kleuren te communiceren. Tevens voor al je lifestyle vraagstukken.

Sheena Chapman               

Foto album