Make up Advies

Make up kleuren palet

Tijdens de kleuranalyse hebben wij ontdekt wat jouw uniek kleuren pallet is. Deze kleuren hebben wij ook gebruikt voor jouw persoonlijk kleding kleur advies. Als je ook de kleding Stijl advies hebt gehad dan weten we ook wat jouw persoonlijk  kleuren, stijlkarakter en lichaamsvorm is. Om al deze elementen samen te brengen en compleet te maken, is er ook aandacht nodig voor je persoonlijke make-up kleuren pallet.

Het is heel goed mogelijk dat de make-up stijl dat je gebruikt heb over de afgelopen jaren het zelfde is gebleven. Cosmetica huizen brengen ieder seizoen nieuwe verleidelijke kleuren, stijlen en producten op de markt. Mode huizen zijn continue in ontwikkeling om ons te verleiden met nieuwe innovaties.
Met Colour Me Beautiful Make-up advies krijg je een nieuwe frissere aanpak en beleving voor het aanbrengen van je make-up. Je kunt ook binnen de mogelijkheden van je eigen make up pallet nog steeds modieus en stijlvol uit zien. Je hoeft dus niet per definitie steeds mee te gaan met nieuwe kleuren en merken die de modehuizen uitbrengen. Colour me Beautiful heeft het makkelijk gemaakt omdat je persoonlijke kleuren pallet ook voor make-up altijd klaar staat.
Samen kunnen we experimenteren om je beste make-up looks, dagelijks, zakelijk, en feestelijk te vinden.

Creƫer je eigen stijl

Het verzorgen van je huid begint met het zorgen voor jezelf. Door een gezond levens ritme en verse seizoens gebonden producten te eten, krijgt je huid alle benodigde vitaminen en mineralen van binnen uit. Deze gezondheid wordt weerspiegelt in je huid. Beweging ofte wel dans of alle vormen van fitness of wandelen in de frisse lucht zal hernieuwde energie brengen, alle vormen van beweging helpen om stress te verlichten. Deze nieuwe positieve levensenergie straal je uit, ook via een mooie huid.
Net als met de kleuren van je kleding, het gebruik van de juiste kleur foundation en blush vanuit je eigen kleuren pallet,  brengt het de vitaliteit van je huid naar voren, elke nieuwe seizoens look is mogelijk. We kunnen samen experimenteren om je eigen en natuurlijke stijl opnieuw te ontdekken.


Huid en planeet vriendelijke producten.

Colour me Beautiful schoonheids producten zijn parabenen en lood vrij. Producten zijn niet getest op dieren. Ze zijn op basis van mineralen. Alle producten zijn gemaakt binnen de EU, hierdoor wordt een vermindering van de "carbon footprint" gerealiseerd. Geen overbodig verpakkingsmateriaal is gebruikt.

Ik begrijp heel goed als een andere merk cosmetica je voorkeur heeft en deze graag wilt behouden voor jouw make up. In dat geval ben ik heel blij om met je eigen voorkeur cosmetica merk te werken. Net als met je garberobe kunnen wij samen je eigen make-up tas vernieuwen. Jij bepaalt met welke merk of merken je het liefst werkt, zeker ook voor natuurlijke cosmetica producten die 100 % plantaardig zijn.

Kijk ook eens op onze website natuurlijke-shampoo.nl voor informatie over de beste natuurlijke, organische en veganistische shampoo.

Een kleuranalyse kleding /stijl en make-up is een verwen moment voor jouw, ik vertaal jouw eigen wensen graag.