Kleurenconsulente bij je thuis

Kleurenconsulente geeft kleuradvies aan huis

Goed nieuws voor de mensen die in Zeeland en de omgeving wonen en een kleurenanalyse van een professioneel kleurenconsulente thuis willen hebben. Ik kan, op afspraak, ook kleuranalyses bij je thuis in Zeeland doen. Zowel voor kleding, make up als stijladvies. Als meerdere personen een kleurenanalyse willen, is dat veelal ook mogelijk want een kleuradvies kan ook aan meerdere personen gegeven worden. Dat is zelfs inspirational.
Als je een kleurenanalyse en kleuradvies bij je thuis wilt, graag 1 a 2 weken van tevoren een afspraak maken. Ik kom bij voorkeur overdag naar je toe. Dat kan eventueel ook op zaterdag.
Via het contactformulier kun je me contacten voor een afspraak kleurenconsulente m.b.t. kleurenanalyse, stijladvies en garberobe opruimen bij je thuis. Ook voor lichaams beweging en lifestyle verandering.

Kleuradvies kleding, make up advies en stijladvies

Als professioneel kleurenconsulente, yoga en fitness instructrice kan ik kleuradvies kleding, make up advies en stijladvies, lichaams beweging en ontspannings oefening bij je thuis of op de zaak geven. De tarieven die ik hiervoor vraag staan in de prijslijst. Of ik reiskosten moet berekenen is afhankelijk van de locatie en de afstand. Ik doe altijd vooraf een prijsopgave als ik een thuisafspraak maak. 

Speciale wensen of vragen

Als kleurenconsulente kom ik graag bij je thuis. Ik kan me goed voorstellen dat je vragen hebt hoe dat dan precies voor jou werkt. Uiteindelijk heb ik maar één doel, nog meer kleur (en eventueel meer zelfvertrouwen ) brengen in het leven van mijn klanten! Bij je thuis, bij mij, op een andere locatie, je bent altijd welkom ! Sheena.