Kleuradvies Kleding

Kleuradvies kleding, meest gevraagde kleuradvies

Kleurenanalyse en kleuradvies kleding is het meest gevraagde kleuradvies.  Ook in combinatie met een stijladvies kleding. Zowel voor vrouwen en mannen die een persoonlijk kleuranalyse en kleuradvies kleding / stijl nodig hebben als voor kledingkleur en stijl advies in de zakelijk sector. Veel kleding blijft in de garderobekast hangen, een kleurenanalyse gebaseerd op jouw kleurenpallet vormt  het basis voor je toekomstige kleding aankopen. Samen met je nieuwe kleuren paspoort maak je eenvoudiger keuzes. Je weet inmiddels welke kleuren en kleurencombinaties je wel en niet staan. Als kleurenconsulente ben ik helemaal thuis in een kleurenanalyse en advies met betrekking tot dames- en heren kleding.  Lees hieronder wat je van een kleuradvies kleding kunt verwachten en wat dit voor je kan betekenen. Ook voor een kleuradvies kleding bij je thuis.

Een kleuradvies kleding werkt bij iedereen

Een persoonlijk kleurenanalyse en kleding kleuradvies werkt bij iedereen, ook als het leven verandert

Samen met jou ontdekken wij jouw mooiste zelf. Met een persoonlijke kleurenanalyse. Kleuren hebben een tint, deze kan warm of koel. Een warme tint heeft een geel basis, een koele tint heeft een blauwe basis. Denk aan een warme oranje rood of een cool blauwe rood. De een geeft je gezicht licht, de andere schaduw. Door samen met de verschillende kleuren palletten te werken komen wij tot jouw mooiste kleuren pallett. Deze vormt het basis voor je nieuwe aankopen, of het opruimen van je eigen garberobe.

In het leven verandert er veel. Dat geldt ook voor de kleding die je graag draagt en de kleuren die je goed staan. Als je ouder wordt verandert ook je voorkeur voor te dragen kleding. Ook je zakelijke omgeving verandert je keuzes. Als je in een nieuwe zakelijke omgeving komt te werken, zal die omgeving ook eisen stellen aan je garderobe. Een kleurenanalyses toont welke jouw dominant kleuren zijn deze worden gedragen met zachter kleuren vanuit jouw passport om jouw optimale kleding advies samen met jou vast te stellen. Dit kleding kleuradvies kan ook gecombineerd worden met een kleding stijladvies.
Een kleurenanalyse, kleding kleur- en stijladvies werkt bij iedereen en je zult er fantastisch uitzien.


Samen met de kleurenconsulente je garderobekast doornemen

Een persoonlijk kleuren analyse werkt meestal door tot in de garderobekast. Als je in je garderobekast kijkt en analyseert welke kleding je echt graag draagt, kom je er al snel achter dat je misschien maar 20 tot 40 % van je kleding regelmatig draagt. In de loop der jaren is je voorkeur van kleding veranderd en de mode gewijzigd. En jouw lichaam en maten zijn misschien ook wel iets veranderd?
Toch kom je er niet toe om de bezem echt door je kledingkast te halen want wat nu als je kleding weg doet die je toch wel goed staan en ook nog eens lekker zit?

Het probleem van de te volle garderobekast en het niet weg durven doen van de kleding die je misschien niet of nauwelijks draagt, komt vaak voor van de vrouwen en mannen in Nederland. Als kleuren- en stijl consulente kan ik je helpen om de garderobekast " te schonen" en aan te vullen met kleding die echt staat en past bij de eerder gedane kleurenanalyse en stijladvies. Door bij de aankoop van nieuwe kleding gebruik te maken van je kleurenpallet paspoort worden miskopen beter voorkomen en bespaar je veel tijd en geld.
Een kleurenanalyse, kleuradvies kleding en stijl vergt een relatief kleine investering maar kan je veel tijd en geld besparen. Als jou kleurenconsulente sta ik je graag bij om je garderobe te optimaliseren. Ik ontdek graag samen met jouw je optimale kleuren pallet en kleding kleuren paspoort.

Ruilbeurzen kleding

Als wij samen je garderobekast(en) hebben doorgenomen en weten welke kleding je weg wilt doen, is deelname aan een ruilmiddag voor tweedehands kleding misschien wel een optie om duurzaam aan nieuwe kleding te komen en met de kleding die je niet meer draagt, anderen gelukkig te maken. Daar komt bij dat kleding ruilen duurzaam, praktisch, leerzaam en zeer gezellig is.  Er worden voor onze klanten kledingruil middagen georganiseerd.  Kleding ruilmiddagen zijn meestal kleinschalig een optimale tijd om je eigen kleding stijl en ervaring met elkaar te kunnen delen.

Wat kost een kleuradvies kleding?

Wat de prijzen zijn voor een kleding kleuradvies, een stijladvies, kleurenanalyse of "opschonen van je garderobekast" vind je op de pagina "Tarieven".  Als je persoonlijke wensen hebt ten aanzien van kleuradvies kleding, make up advies of styling, kan je altijd contact met mij opnemen voor een prijsindicatie.

Een dagje samen shoppen ? dat kan zeker !!Een dagje samen shoppen ? dat kan zeker !! Als je na je kleurenanalyse niet zeker bent van kleuren en stijlen, zal ik je graag vergezellen, of dat nu in persoon is of virtuel via je mobiel.. :)