V.I.P avond, BOMONT Renesse.

Op Woensdag 4 Oktober ben ik aanwezig bij BOMONT mode huis. 
Deze avond is het nieuwe herfst collectie te bewonderen !
Ik sta klaar met kleding kleur advies. Deze avond heb ik ook mijn hand gemaakt kleuren pallet sieraden mee.

Tot ziens !! Sheena x

Tijd voor vernieuwing. Koop en verkoop van 2de hands kleding.


Koop en verkoop van 2de hands volwassen, kinderkleding en accessoires.

inschrijfformulier voor deelname aan een kledingbeurs
Informatie voor standhouders 

Er wordt voor deze tweedehands kledingbeurs op deze unieke locatie veel reclame gemaakt. Zowel via internet, sociale media en plaatselijke media.Kledingruil middagen

Veel mensen zijn in het bezit van nog goede en modieuze kleding die  niet meer gedragen wordt. Zonde. Omdat kleurenconsulente Sheena Chapman ook voor duurzaamheid gaat , worden er in de nabije toekomst kledingruil / kleding verkopen middagen georganiseerd.
 Heb je zelf nog goede kleding die je niet meer draagt en wel met anderen zou willen ruilen / verkopen geef je op via het contactformulier. 

Riemen, tassen, schoenen en accessoires

Omdat mode verder gaat dan alleen kleding, bied ik ook  de gelegenheid om bijvoorbeeld riemen, tassen, schoenen, hoeden, sieraden en allerhande accessoires te ruilen.
Ik hou je op de hoogte van de data en de mogelijkheden.

Uitwisseling van inspiratie en ervaring

De kleding ruilmiddagen bieden een bron van inspiratie voor vrouwen die in contact willen komen met andere vrouwen die ook in een veranderingsproces zitten. Je kunt je ervaring ( mode- levenservaring ) delen met dames die ook bezig zijn met lifestyle processen en veranderingen. Wat ben jij bereid te delen of ruilen?

Kledingruil middag is alleen voor particulieren

De kledingruil middagen en tweedehands kledingbeurzen zijn alleen bedoeld voor particulieren en niet voor handelaren, winkels of bedrijven.  Het doel bij de kledingruil middagen is dat er zoveel mogelijk met een gesloten portemonnee kleding geruild kan worden. 


2de hands kleding, Tijd voor vernieuwing! .